diumenge, 3 de febrer de 2013

Benvinguts als Contes rarets / Cuentos raritos

[CAT]

Un follet del bosc i una fada, un perfum màgic, uns codonys avorrits, una ventafocs moderna, un home del futur que lluita per la supervivència, un llop penjadís, un gatet que aprén a volar, i moltes històries més us estan esperant a Verkami. 


Contes rarets és una compilació de contes d'escriptors novells i artesans de la forma i la paraula. Us volen endinsar en mons de fantasia per sortir dels convencionalismes, per aportar un toc de diferència respecte dels contes tradicionals. Els contes que trobareu a Contes rarets són fruit d'artistes i artesans membres de l'Associació d'artistes i artesans de Sant Just Desvern, que a més d'una vocació artística i artesana molt arrelada, tenen la il·lusió de treballar amb les mans i amb la seva imaginació. A mida que vagi avançant el projecte de crowdfunding us anirem avançant alguns dels nostres contes rarets. El projecte consisteix en l'edició d'un llibre bilingüe en llengua catalana i castellana, i comptarà amb activitats diverses per donar vida als relats que porta a l'interior (tallers de conta-contes, presentacions, tallers d'elaboració de perfums, tallers d'artesania, pintura i treball amb materials de pintura, orfebreria, fusta i metalls). Benvinguts al món dels contes rarets!

[CAS]

Un  duende del bosque y un hada, un perfume mágico, unos membrillos aburridos, una cenicienta moderna, un hombre del futuro que lucha por sobrevivir, un lobo colgante, un gatito que aprende a volar y muchas historias más os están esperando en Verkami. 

Cuentos raritos es una compilación de cuentos de escritores noveles y artesanos de la forma y la palabra. Os quieren adentrar en un mundo de fantasía para salir de lo convencional, para aportar un punto de diferencia respecto de los cuentos tradicionales. 


Los cuentos que encontraréis en Cuentos raritos son fruto del trabajo de artistas y artesanos, en su mayoría miembros de la Asociación de artistas y artesanos de Sant Just Desvern, que además de una vocación artística y artesana muy interiorizada, tienen la ilusión de trabajar con sus manos y con su imaginación. 


A medida que vaya avanzando el proyecto de crowdfunding os iremos avanzando alguno de nuestros cuentos raritos. 


El proyecto consiste en la edición de un libro bilingüe en lengua catalana y castellana, y contará con actividades diversas para dar vida a los relatos que lleva en el interior (talleres de cuenta-cuentos, presentaciones, talleres de elaboración de perfumes, talleres de artesanía, pintura y trabajo con materiales de pintura, orfebrería, madera y metales). 


¡Bienvenidos al mundo de los cuentos raritos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada